FINIFY

About FINIFY 


FINIFY is opgericht door Sven Geirnaert, met als één enkel doel: specifieke workflows, die tot op de dag vandaag nog steeds buiten het Silverfin platform gebeuren, aan te bieden als templates via de Marketplace van Silverfin. 


Sven heeft een 5-tal jaar ervaring als accountant opgedaan in een Gents boekhoudkantoor (waardoor hij als geen ander met de beperkingen en frustraties geconfronteerd werd met de dagdagelijkse taken ervan). Al snel ging de passie eerder uit naar software omtrent de accounting-sector. Na nog een 5-tal jaar gewerkt te hebben als consultant voor een boekhoudsoftware-pakket, viel zijn oog meteen op Silverfin in 2016. 


Als een ware Silverfin enthousiast leerde Sven al snel het platform en zijn mogelijkheden van binnen en buiten kennen, en is de ware passie geboren als Product Developer voor Silverfin. Via de Marketplace zal FINIFY bepaalde templates aanbieden; niet alleen uit de noodzaak voor specifieke accounting-workflows op te vangen, maar omdat het de passie is van FINIFY deze ook te vereenvoudigen en volledig te integreren in het Silverfin platform.